Hofman Agrarische Produkten

Hofman Agrarische Producten Zaaizaden voor wild en natuurzaden, ook voor overheden en natuur organisaties

Uitgelicht:

Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 17 juli tot en met maandag 10 augustus.
Bestellingen die donderdag 16 juli voor 10:00 uur bij ons binnen zijn worden vrijdag nog bij u afgeleverd.
Bestellingen besteld na 16 juli worden na 10 augustus bij u afgeleverd.

Import, Export en Groothandel
Zaaizaden voor fauna en natuurbeheer

Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 17 juli tot en met maandag 10 augustus.
Bestellingen die donderdag 16 juli voor 10:00 uur bij ons binnen zijn worden vrijdag nog bij u afgeleverd.
Bestellingen besteld na 16 juli worden na 10 augustus bij u afgeleverd.

NIEUW! Boerenland:
Een mooi bloemrijk mengsel bestaande uit granen en bloem. Het mengsel trekt veel insecten als bijen, hommels, vinders, zweefvliegen en vele andere insecten. Goed geschikt voor de akker- en weidevogels. Zaai dit mengsel in een zonnig perceel, voor volop bloei en een rijk insectenleven. Zeer geschikt als akkerrand, liefst tussen de 6 en 12 meter breed, deze breedte zorgt voor een goede bescherming van b.v. de patrijs. Ga naar Boerenland.

We hebben natuurlijk nog veel meer:
Mooie mengsels om nu nog te zaaien:
Tubinger: zeer geschikt om even snel een bloemenveld aan te leggen of voor vogels soorten die van insecten houden, honing rijk, goed voor bijen. Ga naar Tubinger.
Grimberger Esch: is prima geschikt voor akkerrandenbeheer. De diverse bloemen en graansoorten zorgen voor veel voedsel en dekking, insecten. Ga naar Grimberger Esch.
Zomermengsel: bloeit in de zomer, hetgeen een rijk insectenleven met zich meebrengt. Door diverse zaaddragende planten rijk aanbod van voedsel. Ga naar Zomermengsel.
Jagers Biotoopmengsel: in samenwerking met het SBNL, verbetring van de biodiversiteit, voedsel en dekking. Ga naar Jagers Biotoopmengsel.

Zaaizaden voor fauna en natuurbeheer:
Vorig jaar een raar jaar met veel droogte, mensen die vorig jaar het vroegst waren met zaaien hebben het beste resultaat, natuurlijk maakte het ook uit waar je in Nederland zit of op welk grondsoort, of je moest gelegenheid hebben om te sproeien.
Maar goed we zitten weer in het voorjaar wat gaan we doen? Aan ons zal het niet liggen het meeste zaaizaad hebben we alweer binnen en ook onze eigen mengingen hebben we alweer op orde.

Links in het menu vindt u al onze zaaizaden en zaadmengsels, heeft u vragen bel ons dan even of stuur ons een bericht via ons contact formulier door op de link "contact" te klikken, wij helpen u graag.

We hebben geen invloed op het weer maar vraagt u zich af hoe u met succes een prachtig veld kunt aanleggen? Lees dan dit. meer....

Bloemen:
Veldbloemen voor bijen (honing), aanzien of voor het aanleggen voor borders, taluds of boomgaarden. Alles in natuur varianten. meer....

Wildakkermengsels:
Een wildakker aanleggen om dekking of voedsel te waarborgen voor het wild of misschien om insecten voor bv fazanten en patrijzen aan te trekken wij hebben de juiste mengsels, meer....

Paardenwei mengsels:
Bent u op zoek naar het beste weidegras voor uw paard bv met kruiden of zonder kruiden, of met een sterke zode of zonder engels raai?
Gebruik dan één van onze paardenweide graszaadmengsels.Voordelen: zeer structuur rijk, minder eiwitten, sterke zode, veel variatie, smakelijk, positieve werking op de gezondheid van uw paard. meer....

Waarom zaden van ons:
  • Wij mengen en berekenen onze mengsels zelf.
  • Wij gebruiken altijd het beste zaad.
  • Al onze mengsels zijn op elkaar afgestemd zodat het een de andere niet overwoekerd..
  • Wij mengen ook op maat, u zegt wij draaien...

Zaaizaden voor professionals:
-Groenvoorziening
-Agrariërs
-Wild- en natuurbeheer
-Gemeenten en andere overheden
-Jagers
-Imkers
-Loonwerkers
-Natuur organisaties
-Landschapsontwikkeling
-Waterschappen
-Landgoederen