Zomermengsel p/kg

per kg. Dit is een zaadmengsel dat al vroeg in het voorjaar gezaaid kan worden. Rijk aan voeding.

Zomermengsel p/kg
10.30 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode855735
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
ZOMERMENGSEL: Dit is een zaadmengsel dat al vroeg in het voorjaar gezaaid kan worden. Zomermengsel bloeit in de zomer, hetgeen een rijk insectenleven met zich meebrengt. Dit mengsel draagt bij aan de biodiversiteit. Door diverse zaaddragende planten wordt er gezorgd voor een rijk aanbod van voedsel en dekking voor het wild.
Kortingsschema
  • 1 = € 10.30
  • 2 = € 9.85
  • 10 = € 9.40
  • 25 = € 8.95
  • 50 = € 8.55
  • 100+ = € 7.95
ZOMERMENGSEL: Dit is een zaadmengsel dat al vroeg in het voorjaar gezaaid kan worden. Zomermengsel bloeit in de zomer, hetgeen een rijk insectenleven met zich meebrengt. Dit mengsel draagt bij aan de biodiversiteit. Door diverse zaaddragende planten wordt er gezorgd voor een rijk aanbod van voedsel en dekking voor het wild. Dit zaadmengsel is een lust voor het oog en draagt bij aan een rijk insecten leven en zo ook aan goed habitat voor een verscheidenheid van dieren. Zomermengsel wordt al meer dan 30 jaar tot volle tevredenheid van iedereen gebruikt.

Samenstelling: Tarwe, gerst, rogge, haver, zonnepitten, korrelmais, mosterdzaad, bladrammenas, serradella, zoete lupinen, anijszaad, bladkool, phacelia, zilverboekweit, mergkool, knollen, veldbonen, erwten, wikken en diverse soorten klavers en graszaden.

Zaaispecificatie:  
Zaaihoeveelheid: 50 kg per ha.
Zaaitijd: maart t/m april.
Hoogte +/- 85 cm.
Diersoort: Alle wildsoorten

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review